Pages

Tuesday, June 15, 2010

Ragam Penyokong World Cup

Setiap kali bile tiba time World Cup mesti ada perkara menarik yang berlaku. Yang paling aku suka tengok ragam para penyokong dia orang. Lawak la kebanyakannye. Macam2 la yang dibuatnya semate2 nak bagi sokongan kat team masing2. Paling famous selalunya warnakan muka dia orang.

Sesetengah daripada mereka ade jugak yang dah lupe diri. Mungkin seluar terlucut pun tak sedar. Mereka terlalu teruja sehinggakan sanggup habis duit semata2 nak pegi tengok pasukan dia orang main kat stadium. Memang bersemangat betul la dia orang ni kan. Aku bleh kata bola sepak ni seakan2 sesuatu yang luar biasa yang bleh buatkan orang tu jadi luar biasa dan pelik.

Sebenarnya aku ada sesuatu yang mungkin menarik nak tunjuk kat korang. Aku tak tau r ape reaksi korang. Mungkin ade yang dah tau. Aku nak beritahu kat korang lagak seorang penyokong pempuan ni. First time aku tengok, aku tergelak dan meleleh pun ade.


Cube korang tengok gambar kat atas tu. Penyokong ni team Paraguay. Fulamak...memang teruja la dia kan. Tapi mata aku aiming handset die tu. She's got very creative thinking. Die gunakan kelebihan yang die ada untuk simpan handphone die. Yela..kalau pegang kat tangan, silap2 melambung entah ke mana.

Tak jatuh kan. Kalau aku pegi sane aku pun arap bleh jumpe dia. Cuba korang teka aku nak buat ape?

5 comments:

  1. bag ajaib.. disukai ramai.. lor

    ReplyDelete
  2. hahaa..jgn slp pham,aku cume bgi pendapat pling bernas aku tu..hehe

    ReplyDelete
  3. berguna juge.. boleh buat sebagai fon holder ngehehehe..
    pening aku tngok..

    ReplyDelete